Partyverhuur        Feestende poppetjes Nunspeet

Wie is Partyverhuur Nunspeet? Wat verhuren wij?


Sinds 2008 is oprichter en huidig eigenaar Dave van Eeden met zijn team continu bezig om het verhuurbedrijf verder te ontwikkelen, zodat particulieren, instellingen en bedrijven het feest krijgen wat ze verdienen!

Op dit moment beschikkken wij over een zeer divers assortiment. Verschillende afmetingen partytenten, pagodetenten, professionele en gecertificeerde aluhallen, meubilair, servies, glaswerk, tafellinnen, springkussens, rode loper, biertap, koelkasten, ballonnenbogen, etc. Ook hebben wij de afgelopen jaren goede contacten opgebouwd met betrouwbare partners, zodat we in principe elk kant op kunnen met de invulling van een feest of evenement.

Wij bezorgen uw spullen, bouwen de partytenten (inclusief de juiste borging) voor u op en sluiten al het apparatuur aan. Uiteraard halen wij ook weer de spullen bij u op. Zoals u ziet, hoeft u verder niets te doen.

U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van een feest, receptie, opening of ander evenement. Wij informeren u graag naar de diverse mogelijkheden.

bedrijfsfeest podium tent ballonpilaaru herkent ons aan de feestende poppetjes          www.partyverhuurnunspeet.nl          kvk 58666419          © 2008-2018 partyverhuur nunspeet