Partyverhuur        Feestende poppetjes Nunspeet

Kwaliteit en service, dat is waar Partyverhuur Nunspeet voor staat. Met deze 2 belangrijke kenmerken is oprichter en eigenaar Dave van Eeden zijn verhuurbedrijf begonnen en hanteert dit met zijn team tot op de dag van vandaag.


Vanaf 2008 zijn wij begonnen met het verhuur van partymaterialen. Op dit moment beschikkken wij over een zeer divers assortiment.

Wij hebben verschillende afmetingen partytenten, pagodetenten, professionele en gecertificeerde aluhallen, meubilair, servies, glaswerk, tafellinnen, springkussens, rode loper, biertap, koelkasten, ballonnenbogen, etc. Ook hebben wij goede contacten met slagers en cateraars, zodat we met de invulling van het eten elke kant op kunnen.

Wij bezorgen uw spullen, bouwen de partytenten (inclusief de juiste borging) voor u op en sluiten al het apparatuur aan. Uiteraard halen wij ook weer de spullen bij u op. Zoals u ziet, hoeft u verder niets te doen.

U kunt bij ons terecht voor advies op het gebied van een feest, receptie, opening of ander evenement. Wij informeren u graag naar de diverse mogelijkheden. Dit kan middels een vrijblijvende offerte of een persoonlijke afspraak.

Maatwerk feestwww.partyverhuurnunspeet.nl          info@partyverhuurnunspeet.nl          kvk 58666419          © 2008-2018 partyverhuur nunspeet